Monday, January 31, 2011

Trollid idud ja pudel viskit

Koolis on VÄGA palju alla nullise IQ-ga inimesi. Nagu näiteks need pedenäoga paavianid, kes mind järjekindlalt lehmaks sõimavad, isegi kui ma neile midagi teinud ei ole. Ka väljaspool kooli on idusid. Nagu näiteks need, kes hakkasid mind lumepallidega loopisid ja irvitasid, kuigi mina ainult jalutasin neist mööda. Siis on selliseid idioote, kes sõimavad mind selle pärast, et mul on seljas kolmekümnetonnine kasukas, mille müügist saaks kolm sellist arvutit, nagu mul on. Siis on see kamp suitsetavaid idioote Pärnu linnas, kes mind igakord kui ma neid näen ahistama hakkavad. Eelmine suvi puutusin ma õnneks nendega ainult üks kord kokku. Ma olen kindel, et kõigist neist saavad 50 aasta jooksul suvad jotad tänaval või poliitikud, vahet pole - kui nad üldse nii kaua oma hävitava eluviisiga elavad. Siis on see väike blond allameetrine Kleigonässakas, kes kutsub mind karupüksimeheks, lihtsalt sellepärast,et eelmisel aastal kui väljas oli -25 pidasin mina mõistlikuks karupükse kanda. Minu meelest on lihtsalt.. veider see, et me väärtustame inimesi selle järgi, mis neil seljas on. Seega saavad nad nimetuse trollid idud and they deserve it. Ja pudel viskit. See läheb meie tänase koolipäeva alla, kus tuli psühholoog tundi uimastitest rääkima. Me saime isegi nuusutada ja vaadata mokatubakat, mis nägi välja nagu hallitanud kassikonserv ja lõhnas nagu kuivanud karu väljaheited ja piparmünt. Rõve. Igatahes ma ei ole veel rääkinud Barni suguvõsast ja oma taandarengu teooriast, aga ma usun, et nendega võime ka järgmine kord algust teha. Ja nüüd, kas keegi ütleks, kus mu kuradi matatöövihik on?

Saturday, January 29, 2011

(siin pole pealkirja)

Hei-hei-hei. Ma siin just tegin väikese pausi sünnipäeva kutsete viimistlemisest. See pilt seal üleval on see pilt, mille ma gimpis valmis joonistasin, välja printisin, ära värvisin ja teksti taha kirjutasin. Kutse saavad: Misha, Volodja, Jossif, Vanja, Merili, Mirru ja Anette Igaühe lind on erivärvi ja puuoksad on erineva kujuga. Ma ei hakka nüüd igat kutset üles riputama. Kutse suurus on A5. peaaegu, sest ma lõikasin neid oma ümmarguste kätega üpris ümaralt. Mul on ainult matas teha mingid ülesanded ja siis pean hakkama NUKKU ÕMBLEMA. See on ju piinade piin. Õöööää. Nad täiega piinavad. Eelmine kord mul sõrmed valutasid ja siit-sealt tuli ka verenire. Lihtsalt ei talu seda kuradi käsitööd. Mismõttes nagu, et kui ma poiste poolele tahan üle minna, siis oleksin ma pidanud seda ütlema juba neljanda klassi alguses. Aga kust kurat mina oleksin pidanud teadma, et asi nii väärakaks läheb. Nüüd neil on mingi kuradi robootika arvuti klassis ja meie konutagu kuskil maiteakus kohas. See on lihtsalt liiga ebaõiglane. Igatahes ma sain täna siis raamatukogust raamatu ,,Salaroheline hiis" Ma ei tea mis kuupäevaks seda lugeda oli vaja, aga mida varem seda parem. Igatahes hääd aega.

Thursday, January 27, 2011

Mwuhahahahahaaaa!

,,Lapsed, kui te kohe magama ei lähe, kutsun Źenja! Ja nii ongi!"
,,Ei, ainult mitte teda!"
See siin peaks olema kokku pandud kild, mis arenes venku õpsi osavale ütlemisele: ,,Ja nii ongi!" ,,Ja vaata kutsun Źenja praegu. Tahad, et kutsun, jaaah?"

AGA MA EI TEINUD SEDA TEEMAT SELLEKS, ET SELLEST RÄÄKIDA. PÕHILINE PÕHJUS ON MINU HÜPERSUPERDUPER ARVUTI! (mille saamisest on juba möödas.... hmmm... peaaegu 2 kuud, AGA ma ei ole seda üritust üle kogu maailma levitanud seeeega..)
 MWAHAHAHHAHAHAHAHAHAHAHAAAAAAAAAAA!
 See, et muidu mul ei ole ATI radeon mis-iganes-ta-number-nüüd-oligi vaid mul on NVIDIA GeForce GT 320M. Ja mul ei ole ka intel i3 protsessor, vaid hoopis i5 protsessor. Ja mul on ka ainult 320GB mälu ja siis veel 320GB oma armas sinises multakarbis (väline kõvaketas, minu keel, saage üle).
JA MA OLEN NII HÜPERÕNNELIK SELLE ARVUTI ÜLE!
 YEEEEHAAAAAA!
A muidu see mu esimene post selles blogis ja mul oleks au kulutada sellist tähtsat posti oma ARVUTI peale ( kuhu ma igasugust kasulikku pahna olen sisse tõmmanud, millest aga ma teen loendi kunagi hiljem)
Ma oleksin veel õnnelikum, kui ma ei oleks köhane, nohune ja eile veel palavikuline. Täna oli rahvastepalli võistlus ja selle asemel mina lihtsalt nuuskasin siin taskurätikusse. Ja veel hullem. TÄNA OLI MATA KONTROLL TÖÖ! Ohnoez. Igatahes ma siin kirjutaksin oma seosusetut mula edasi, kuid mu arvuti aeg hakkab karmilt kukkuma ja seega ma lõpetan ühe pildiga minu RPG mängust.
 
See pilt on tehtud muide mu vana arvuti ekraanilt, mis oli XP, god bless the greatest operation system ever. Mul on uue arvutiga mitu korda full-screeniga probleeme olnud, mida mul üldse XP-ga ei olnud. RPG maker XP ei tahtnud ka alguses mul windows seitsme all käivituda, aga ma kräkkisin nii, et sain ta ikkagi lõpuks tööle. Ega ma eriti seda mängu pärast uue arvuti saamist täiendada polegi saanud. Viimane ongi KINDRAL POPO, KES END PILDITUKS JOOB ja telki magama kobib. Tema me lõime koos SELTSIMEES JUURIH KITSEGA. Igatahes, tahaks teada, kas keegi veel kasutab RPG maker XP-d? Ei? Ok. Ja lõpetuseks üks seik Futuramast. (GO BENDER!)
*kõik istuvad lõkke ümber ja räägivad tondijutte*
Bender: ,,Kuigi vool oli välja lülitatud, säras kuvar täis võimsusel ja seal oli ainult üks pilt.........
WINDOWSI LOGO!"
A muide ma tegin täna ka endale uue krusori. Icon Makeriga (see pole just kõige parem, aga see oli ka ainus mis windows seitsme all korralikult funksis.) Tumepunane ja must. Sobib ideaalselt minu praeguse kujundusega. Igatahes härrased, ma pean minema pipraplaastrit sügama, nina välja nuuskama ja mingeid kahtlaseid tablette võtma.